Je bekijkt de reis...
eerst Napels zien en dan ??

Je bekijkt de reis...
Italië
a
A
10 mei 2014 08:36 | Door: Maartje
Haha, gelukkig is de 'stomme' actie goed afgelopen. Zal vandaag de groeten overbrengen aan onze lieve buurtjes. En ook aan die krasse tante een paar deuren verderop. ..daar waar de benen nogal eens onder de tafel uitsteken.. Zal ze op de hoogte brengen, zover mogelijk, van jullie avonturen want van die 'compjoeters en alles doar snappen wij niks van, da moderne spul' ;)
Mooie dag vandaag!
10 mei 2014 10:48 | Door: frans
Migliori ciclisti,
Ik vind het eigenlijk niks om in zo’n boemeltreintje mijn (km)meters te maken.
Je hebt hier met een echte bikkel van doen.
Zul je ook wel in je praktijk gemerkt hebben.
Ik komt heus niet voor een vlekje op mijn pols, een pijnlijk puistje op mijn
neus of een wat dikker knietje; half dood moet ik zijn.
Deze kanjer zit dus zwaar te overwegen of ie niet nog een keer zo’n 25 km. kan sponsoren. Wil ik wel doen, maar dan moet ik wel zeker zijn van een echt plekje op de tandem.
Dus niks treintje, maar bij Josien achterop ….
Ans heeft al in wind en tegenweer bij je op op de stang gezeten; Ansie is er klaar mee en loopt nu rond te snotteren van die barre tocht.
Wel verwacht ze nog een keer een liftje, maar dan in mooi en zonnig Toscane…
Cordiali saluti da una strada piovosa guerrieri Langenboom
10 mei 2014 11:22 | Door: Toon en Jeanne van Kuppeveld
Hallo Sjef en Josine,
Wat een PRACHTIGE verhalen en foto's,heel mooi om te volgen.
Nog heel veel fietsplezier,en ALLE SUCCES.
GENIET van de zon.
Groetjes Toon en Jeanne.
10 mei 2014 15:53 | Door: Sterre
hoi apo en omi ! inderdaad , t' word geen mooi weer bleehhhhh , maar ik hoop bij jullie wel ;-)
10 mei 2014 22:22 | Door: wiel en maria kl. mill
Hallo Sjef en Josine,
Even iets laten horen van ons.
Vorige week bij de nieuwe dokter(es) geweest enik (wiel) hoef voorlopig niet meer terug volgens Jantien.
Alleen om de zes weken een prikje komen halen bij Lieke of Wendy.
Wat zijn die reisverslagen mooi om te lezen en de fotos te bekijken.
Zo denken we iedere dag aan Jullie enwe hopen op een heel goed vervolg en afloop.
Alleen jammer dat het een enkele reis is op de fiets, als ik Jullie was dan fietste ik ook weer terug,
Jullie weten nu toch de weg.
We wensen Jullie nog een heel fijne voortzetting van de tocht en hopen Jullie weer terug te zien over een paar weken.
O JA, Alvast van HARTE GEFELICITEERD JOSIENTJE met je aanstaande VERJAARDAG.
Vele groetjes van wiel en maria Ddddddddddoooooooooeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii .
13 mei 2014 23:41 | Door: Piet en Marie-Louise
Hoi Sjef en Josine,
Wel een late maar toch een reactie. Wij voelden ons beschreven met hele mooie woorden en wat betreft een paar maanden overslaan dat lijkt op missen het laatste hebben we al gedaan. Nu krijgen we langzaam iets terug, een leven. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet en het gaat tot op heden ook goed met mij, Piet ook Marie-Louise kan weer meer van het leven genieten en alle zorg en ellende langzaam achter haar laten. Het was en is een aanslag op het hele gezin en met z'n 4e beginnen we weer te genieten van de kleine dingen. Wij weten uit onze actie's wat er voor nodig is en waar je het voor doet. Ik hoop dat jullie genieten van de tocht en het doel. Ik (Piet) heb altijd een positieve flow gehad en gehouden, "OPGEVEN IS GEEN OPTIE" veel succes en plezier en een groot succes voor de actie! Onze donatie kunnen jullie tegemoet zien.
Groetjes, Piet, Marie-Louise, Sterre en Trijntje